Zone 2

Vrienden,

Op woensdag 25 februari organiseert "Rode Lantaarn"-Tafel RT112 Hoogstraten de feestelijke "election" zonemeeting, als afsluitingsevent voor dit zonejaar...
 
Evenementenman Thomas Swaenepoel en zijn team (o.a. Carl Peeters, Wes Fransen,...) hebben een aantrekkelijk programma voor jullie klaargestoomd !
 
Alle details vinden jullie onder "events" - 25/2 op deze RTB-site:
 
---> V.a. 19u-20.30 kan iedereen die wil een test-drive doen met een TESLA (of meerijden) ! (@ Le Cirq, Gravin Elisabethlaan 1, Hoogstraten)
 
----> Daarna volgt om 20u30 een 4-gangen diner met doorlopend een kort en vermakelijk statutair deel, met o.m. de verkiezing van het nieuwe zonebestuur dat vanaf de AGM eind april de fakkel overneemt, bekendmaking van het bedrag dat de Tafels van de Zone 2 aan het zone²-project Debra Belgium (RT Neerpelt) - proficiat !!! - hebben gegeven  !
 
---> bar-time v.a. 22u30 waar we het zonejaar afpilsen !
 
--> Inschrijven voor 18 februari via zonemeeting112@gmail.com (en 45 euro te storten op rekening nr. 731-0149561-59 van RT112 Hoogstraten).
 
!!!! BELANGRIJK! Voor de Tesla-test drives geldt "first come, first served" : wie eerst inschrijft + betaalt, krijgt voorrang tot zolang het beschikbare wagenpark strekt ! Wacht dus niet, en schrijf nu reeds in !
 
!!!! OOK BELANGRIJK ! Om het allemaal nog leuker te maken, vragen we van elke Tafel van de Zone 2 om zich van hun creatiefste kant te laten zien...:
    - bezorg je ons een kleine selectie van leuke-memorabele-... foto's / filmpje(s) (30 sec à 1 min.) van het afgelopen jaar en wil je dat wij of jullie zelf hier kort iets over zeggen? : dat kan !
    - of als jullie zelf eens die act van op jullie Euro-, Numbers- of Worldmeeting live (of "on tape") met ons allen willen delen: graag !
   - iets leuks over jullie kandidaat voor het zonebestuur: we kijken er naar uit !
   - ...
 
Laat jullie creativiteit de vrije loop ! Graag ook uiterlijk tegen 18/2 jullie input voor deze ("minuut"(jes) van je Tafel) bezorgen aan zone2@roundtable.be, zodat we alles goed kunnen plannen !
 
Na 20 aanwezige Tafels op de Table Leaders Meeting in mei, 19 Tafels tijdens de presidents meeting van 21/1 bij Raymond Ceulemans: zal het ons lukken om met alle 21 Tafels van de Zone 2 op 25 februari present te zijn ?
 
It's all up to you !
 
"In Tablers we Trust",
 
Yours in Tabling,
 
Z² Team (Ive / Tom / Timo / Jeroen / David)
 
&
 
RT 112 Hoogstraten
 
WIM AERTS (Voorzitter)
KOEN GEENS (Vice-Voorzitter)
DOMINIQUE MAES (Secretaris)
JAN PEETERS (Penningmeester)
THOMAS SWAENEPOEL (IRO / Zone 2 meeting convenor)
KOEN DE BELDER (PRO)
IVE VAN GIEL (Past-Voorzitter / P Z²)

CARL PEETERS (Zone 2 meeting committee)
WESSEL FRANSEN (Zone 2 meeting committee)

FREDERIC BODSON
MAARTEN BRASPENNING
OLIVIER BREMANS
BEN CRUYSWEEGS
DIETER DE JONGH
BRUNO DE MULDER
RAF DOMS
KEN FRANSEN
SEBASTIAAN FRANSEN
TIM GOOSSENS
GREG MESKENS
BART MOONEN
SÉBASTIEN PELLEGRIN
MARTIJN RIJSDIJK
THOMAS VAN COILLIE
PETER VAN MIGEM
STEVE VERHELST
MAX VERHEIJEN (Kandidaat-lid)
GEERT VERGAUWEN (Kandidaat-lid)
 
KURT FRANCKEN (Senior)
DIMITRI JANSSENS (Senior)

Log in